call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.
Telefon: +86-757-63228326
E-mailben: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Kő bevonatú acél tetőfedők és hátrányok

A kőburkolattal ellátott acél tetőfedő rendszer kiváló lehetőséget nyújt a tartós, lenyűgöző tetőre. A legmagasabb szintű teljesítmény és mérnöki tervezés a Stone Coated Steel Roofing Systems rendszerrel foglalkozik. A Stone Coated Steel termékek egyediek.

kő bevonatú acél tetőszerkezet előnyei és hátrányai,

Zsindely design

Méret: 1320 * 420mm

Érvényes méret: 1280 * 380mm

Acéllemez vastagsága: 0.4mm (0.45mm 0.5mm)

Csomag: csomagonként 560-600 db

20ft konténer: 8000-9000 db / 20 ft konténer

Kőből bevont acél tetőcsomagok

package.jpg

kő bevonatú acél tetőfedés előnyei és hátrányai Türkmenisztánban

A kőkeresztett acél tetőfedés előnye Türkmenisztánban

Vízálló   Anti hó   Hőszigetelés   Tűzmegelőzés   Ellenálljon a tájfunnak   Anti földrengés

stone coated roofing in Nigeria .jpg

Hot sell roof tiles in Nigeria .jpg

stone coated roofing sheet .jpg


Méret: 1320 * 420mm

Érvényes méret: 1280 * 380mm

Acéllemez vastagsága: 0.4mm (0.45mm 0.5mm)


Főleg színes kőburkolatú acél tetőfedő

"Kő bevonatú fém tetőcserép" természetes alapzattal, kopásállósággal, alacsony vízfelvevő képességgel, zajcsökkentéssel és hangszigeteléssel, szervetlen pigmentekkel, magas hőmérsékletű szinterezéssel, színstabilitással.

Kő bevonatú tetőcserép színkártya .jpg

Kővel bevont acél tetőfedő anyagok

A kő bevonatú rozsdamentes acél tetőszerkezetekben használt anyagok közé tartoznak a tetőventilátorok, a csövek villogása, a gerinc nyílások és a csatorna védelme. Ezek mind kővel bevont rozsdamentes acélból készülhetnek. Egyéb anyagok is szükségesek az épületekhez, mint pl. Gereblye, indítócsíkok, völgyek, tömítőanyagok és szerelvények.

kőborítású fém tetőcserép anyaga .jpg

A kőburkolatú acél tetőfedés hátrányai

Vannak hátrányai a kőburkolt acél tetőfedésnek. Az előzetes költségek több mint rendszeres aszfalt tetőfedés. A felhasznált természetes kövek színbeli következetlenségeket okozhatnak. A panelek átfedik egymást és nem kapcsolódnak egymáshoz, ami problémákat okozhat, ha hó, eső vagy szél áthalad. Ez a fajta tetőfedés olyan expozíciós kötőelemeket használ, amelyek időben rozsdásodhatnak a víz expozíció vagy a csapdák nedvességének következtében. A betét típusú rendszerek hajlamosak a nedvességre és a páralecsapódásra, ami idővel rothad. A kőburkolatú zsindely kissé új; nem minden tetőszerelő tudja, hogyan telepítse őket megfelelően.

A lényeg az, hogy bár a kő bevonatú acél tetőfedés meglehetősen új, az előnyök messze felülmúlják a hátrányokat. Bár a pénzügyek és a költségvetés nem veszi figyelembe az acél tetőfedést, jobb választás azoknak az építőknek, akiknek extra pénze van az ilyen típusú tetőszerkezet telepítéséhez. A kőkeresztett acél tetőfedés az idő próbáját és az aszfalt zsindelyeket vagy az olcsóbb tetőfedési módszereket túl fogja élni. Ha a tető otthona vagy épülete nagy beépítési értékkel rendelkezik, akkor ez jó lehet. Ez a piac egyik leghosszabb, legtartósabb tetőfedő rendszere.

Az időjárás ellenállóképessége, az elemek és gyakorlatilag nem létező karbantartási költségek miatt a kőburkolattal ellátott acél tetőfedés optimális választás szinte minden épület számára, mivel az utasok sokáig tervezik otthonukban maradni. Azok, akik a közeljövőben kívánják eladni otthonaikat, esetleg nem akarnak ilyen típusú tetőfedőbe befektetni, csak azért, mert nem lesznek ott, hogy megtérüljenek a befektetésükben, vagy a ház értékesítése során visszaszerezzék a tető költségét.

A t tone-bevonatú acél tetőcsomagtartó táska

stone coated metal roof tiles house .jpg


Hot Tags: kő bevonatú acél tetőszerkezet előnyei és hátrányai, Kína, gyártók, beszállítók, gyár, cég, nagykereskedelem, vásárlás, olcsó, alacsony ár, termékek
Kapcsolódó termékek
Lépjen kapcsolatba velünk
Address:ADD: NO 9, Hengfeng út, Shishan város, Nanhai zóna, Foshan város, Guangdong tartomány, Kína
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.