call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.
Telefon: +86-757-63228326
E-mailben: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Köröm / csavar színes kő bevonatú acél tetőfedő lapok

KÖRÖM, SCREWAll új napfény tartozékok nem éghető, rovar- és hó beszivárgás, könnyen telepíthető, és a tartósság és hosszú élettartam a kő bevonatú acél tetőfedő rendszer, amely, miközben megakadályozza. Th

Dalian új napfény épület Material Co., Ltd. egyike a vezető kínai köröm tető csempe gyártók és szállítók, és is egy profi cég vagyunk és gyári, Üdvözöljük buy alacsony ár csavar, színes tetőfedő, színes tető, színes kő bevonatú acél tetőfedő lapok és nagykereskedelmi olcsó termékek tőlünk.


KÖRÖM / csavar színes kő bevonatú acél tetőfedő lapok

Minden új napfény tartozékok nem éghető, rovar- és hó beszivárgás, könnyen telepíthető, és a tartósság és hosszú élettartam a kő bevonatú acél tetőfedő rendszer, amely, miközben megakadályozza.A szögek / csavarok használható fa szerkezete és acél szerkezet.

A köröm, vagy csavaros vagy csavar, egyfajta kapocs, általában fémből készült, és egy spirális ridge, ismert (külső csavarmenet) menetes vagy csak téma köré egy henger jellemzi. Néhány csavarmenetes célja, hogy a társ a kiegészítő menettel, ismert, mint egy női szál (belső menet), gyakran formájában egy anya, vagy egy objektum, amely formált, belső menet. Más csavarmenetes célja, hogy a spirális horony vágni egy puhább anyagot mint egészül ki a csavart. A leggyakoribb felhasználási csavarok, hogy tartsa tárgyak össze és objektumok.
Köröm / csavar színes kő bevonatú acél tetőfedő lapok

Hot Tags: köröm tetőcserepek, csavar, színes tetőfedő, színes tető, színes kő bevonatú acél tetőfedő cserép, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vállalat, Nagyker, vásárlás, olcsó, alacsony ár, termékek
Kapcsolódó termékek
Lépjen kapcsolatba velünk
Address:ADD: NO 9, Hengfeng út, Shishan város, Nanhai zóna, Foshan város, Guangdong tartomány, Kína
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.