call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.
Telefon: +86-757-63228326
E-mailben: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Import kő bevonatú acél tetőfedő Kínából

Import kő bevonatú acél tetőfedő Kínából

Kő bevonatú acél tetőfedő rendszer egy kiváló lehetőség a hosszú távú lenyűgöző látszó tető. A tökéletes teljesítményt nyújtó és a műszaki tervezési az, mit kő bevonatú acél tetőfedő rendszerek szólnak. Kő-bevonatú acél termékek egyediek.

Kő bevonatú acél tetőfedő importálni Kínából és terjesztésére, Jamaica, Botswana, Katar, Törökország

stone coated metal roof tile .pngBotswana


Méret: 1335 * 420mm

Érvényes méret: 1280 * 380mm

Acél lemez vastagság: 0,4 mm-es (0,45 mm 0,5 mm)

Főleg szín kő bevonatú rozsdamentes acél tetőfedő

Color Card of stone coated roof tiles .jpg

Csomag kő bevonatú acél tetőfedő

package.jpg


Anyagok, a kő bevonatú acél tetőfedő

Az épület kő bevonatú rozsdamentes acél tetőfedő anyagok közé tartozik a tető nyílások, csövek, ridge szellőzők és ereszcsatorna védelem villogó. Ez minden történhet a kő bevonatú rozsdamentes acél. Egyéb anyagok is szükség lesz az épületben, mint rake kiterjed, starter szalagok, völgyek, tömítőanyag, és mellékletek.

material of stone coated metal roof tiles .jpg

Hátrányait kő bevonatú acél tetőfedő

Van néhány hátránya, hogy kő bevonatú acél tetőfedő. A kezdeti költségek több, mint normál aszfalt tető. Természetes kövek, használt szín ellentmondások hozhat létre. A panelek átfedik egymást, és nem nem interlock, amely problémákat okozhat, ha a hó, eső, szél átvészelni. Ez a fajta tetőfedő használja ki vannak téve a kötőelemek, amely idő miatt víz expozíció, vagy csapdába nedvességet belül rozsda. A batten típusú rendszerek hajlamosak nedvesség és kondenzációs, időben is rothadás. Kő bevont zsindely kissé újak; nem minden tető beiktató is tudja, hogyan kell telepíteni őket megfelelően.

A lényeg az, hogy bár a kő bevonatú acél tetőfedő viszonylag új, az előnyök messze felülmúlják a hátrányai. Bár a pénzügyi és költségvetési jön-ba megfontolás-val acél tetőfedő,-a ' egy jobb választás, az építők, akik rendelkeznek az extra pénzt, hogy telepítse ezt a fajta tetőfedő. Kő bevonatú acél tetőfedő állni az idő próbáját, és messze túléli az aszfalt zsindely vagy olcsóbb tetőfedő módszerek. Ha az otthoni vagy az épületben a tető van telepítve van egy erős viszonteladási értéket, akkor ez lehet egy jó lehetőség. Ez egyike a leghosszabb ideig tartó, legtartósabb tetőfedő rendszerek a piacon ma.

Az ellenálló az időjárás, az elemek és a gyakorlatilag nem létező karbantartási költségek kő bevonatú acél tetőfedő az optimális választás, szinte minden épület biztosítása az utasok tervezi, hogy felfüggeszti a saját, hosszú ideig. Ezek tervezi, hogy eladja a haza a közeljövőben nem érdemes beruházni ez a fajta tetőfedő, csak azért, mert nem fogják körül a beruházások megtérülése, illetve megtérüljenek a költségek, a tető, a ház eladása.

stone coated metal roof tiles projects in China .jpgHot Tags: import kő bevonatú acél tetőfedő, Kína, Kína, gyártók, szállítók, gyári, cég, nagykereskedelmi, vásárlás, olcsó, alacsony ár, termékek
Kapcsolódó termékek
Lépjen kapcsolatba velünk
Address:ADD: NO 9, Hengfeng út, Shishan város, Nanhai zóna, Foshan város, Guangdong tartomány, Kína
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.