call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.
Telefon: +86-757-63228326
E-mailben: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Ridge Cap tető cserép tető rendszer könnyű anyag

RIDGE CAPAll új napfény tartozékok nem éghető, rovar- és hó beszivárgás, könnyen telepíthető, és a tartósság és hosszú élettartam a kő bevonatú acél tetőfedő rendszer, amely, miközben megakadályozza. A

Dalian új napfény épület Material Co., Ltd. egyike a vezető kínai ridge cap tető csempe gyártók és beszállítók, és mi is egy professzionális cég és gyári, Üdvözöljük a vásárlás alacsony ár kvadrát ridge, szög ridge, félig forduló ridge, színes kő bevonatú fém tetőcserép, színes kő bevonatú acél tetőfedő cserép és nagykereskedelmi olcsó termékek tőlünk.


RIDGE kap könnyű súly rendszer anyag


Minden új napfény tartozékok nem éghető, rovar- és hó beszivárgás, könnyen telepíthető, és a tartósság és hosszú élettartam a kő bevonatú acél tetőfedő rendszer, amely, miközben megakadályozza.A Ridge kap a rendszer anyag van a választás 3 stílus:

Négyszögcsontjai Ridge / szög Ridge / fele kör Ridge


A ridge cap az építőanyag, a lejtős tető gerincen vonalon telepített. A hagyományos nyeregtetős tető egy otthoni tevődik össze két lejtős oldalon, amelyek megfelelnek a közepén. A pont, ahol a két fél felel a csúcs, a tető formája, és ismert, mint a gerinc vagy a gerinc vonalat. A ridge kap a közös között ezek két szélén tartani az eső és a hó ki a hazai elfér. Ez is segít, hogy lehúznak a megjelenés, a tető egy szorosan lezárt közös a két oldalsó létrehozásával.

A legtöbb ridge cap szellőzők is érthetetlen, hogy lehetővé teszi a meleg levegő menekülni nélkül hagyta a víz belépni az otthoni. A szobákban egy fordított "V" vagy "O" alakú, ülve a tető felett valamivel több mint a gerincen illik. Mert a víz nem utazhat felfelé, nedvesség nem képes bejutni az otthoni keresztül ezek a nyílások. Érthetetlen ez a szerkezet is segít, hogy ki a levelek és egyéb szennyeződések, és minimalizálja a szél széllökések a. Néhány ridge cap szellőzők egy hálós képernyőn segítségével tartani a bogarak és más kártevők bejutását a haza.

Üzemünkben a kupakot biztosítanak a ridge cap légtelenítő tetőszerkezet szélén.


Színes választás Ridge Cap csempe tető rendszer könnyű súly anyag

Általában ugyanaz-val a tető cserép színét a teljesség.


* Standard szín

(Színek jelennek meg változhat, a képernyőt a tényleges termék. Kérjük, olvassa el a tényleges termék minta elrendelése előtt.)


* Vevő egyedi megoldás

Kérjük, adja meg a termék színes minta elrendelése előtt.


Hot Tags: Ridge cap tetőcserepek, kvadrát ridge, szög ridge, fél kerek ridge, színes kő bevonatú fém tetőcserép, színes kő bevonatú acél tetőfedő cserép, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vállalat, Nagyker, vásárlás, olcsó, alacsony ár, termékek
Kapcsolódó termékek
Lépjen kapcsolatba velünk
Address:ADD: NO 9, Hengfeng út, Shishan város, Nanhai zóna, Foshan város, Guangdong tartomány, Kína
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.