call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.
Telefon: +86-757-63228326
E-mailben: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Flash borító tető cserép oldalsó villogó Wall-Flash Tetőszerkezet fémlemez

FLASH overall új napfény tartozékok nem éghető, rovar- és hó beszivárgás, könnyen telepíthető, és a tartósság és hosszú élettartam a kő bevonatú acél tetőfedő rendszer, amely, miközben megakadályozza. Th

Dalian új napfény épület Material Co., Ltd. egyike a vezető kínai flash borító tető csempe gyártók és beszállítók, és mi is egy professzionális cég, és a gyár, Üdvözöljük alacsony ár oldalán villogó, wall-flash, fali tányér, cserepeslemez, tetőfedő testület és nagykereskedelmi olcsó termékek tőlünk vásárolni.


FLASH borító oldalán villogó Wall-Flash Tetőszerkezet fémlemez

Minden új napfény tartozékok nem éghető, rovar- és hó beszivárgás, könnyen telepíthető, és a tartósság és hosszú élettartam a kő bevonatú acél tetőfedő rendszer, amely, miközben megakadályozza.A tetőn egy bentlakásos otthon egy nagy célt szolgál, és ez korlátozza a kívül az időjárás ellen. A legnehezebb időjárási elem irányítani a víz, és tető villogó működik, mint a utolsó védelmi vonal a szivárgást.

Tető villog, hogy hatékony, ez kell a tartós, alacsony karbantartási, időjárásálló, és is befogadni a mozgás. Mozgalom állandó bővülése és összehúzódás, tetőfedő anyagok, és a dolgokat, amelyek nem tetőfedő anyagok között kell elhelyezni. A kiterjedés és az összehúzódás akkor fordulhat elő, napi és/vagy szezonális alapon. Például a napfény hozhat létre nagyon magas felületi hőmérsékletek, a nap folyamán, okozás a tető anyagok bővíteni, de éjjel a hőmérséklet csökken, és az anyagok szerződés. Szezonális változások befolyásolhatják a keretezési fa, és villogó anyag legyen képes ezeket a változásokat és szivárgásmentes maradjon.

A hangsúlyozza, hogy a tető villogó tapasztalatok idővel lehet, hogy hajlamosabbak a kudarca szélsőséges időjárás esetén, például erős havazás, a nagy szél vagy a túlzott hő. A telepítés során ügyelni kell a villogó anyagok megőrzése érdekében. Szakmai vízvezeték általában vágott és alakja a saját anyagok-fémlemez, de a villogó előre formázott is rendelkezésre áll.


Szín választása Flash fedezi tető cserép oldalán villogó Flash tetőfedő falpanelek

Általában ugyanaz-val a tető cserép színét a teljesség.

* Standard szín

(Színek jelennek meg változhat, a képernyőt a tényleges termék. Kérjük, olvassa el a tényleges termék minta elrendelése előtt.)


* Vevő egyedi megoldás

Kérjük, adja meg a termék színes minta elrendelése előtt.


Hot Tags: Flash borító tetőcserepek, oldalsó villogó, wall-flash, fali tányér, cserepeslemez, tetőfedő testület, Kína, gyártók, szállítók, gyári, cég, nagykereskedelmi, vásárlás, olcsó, alacsony ár, termékek
Kapcsolódó termékek
Lépjen kapcsolatba velünk
Address:ADD: NO 9, Hengfeng út, Shishan város, Nanhai zóna, Foshan város, Guangdong tartomány, Kína
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.