call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.
Telefon: +86-757-63228326
E-mailben: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Bárka fórumon csempe Hullámos tetőfedő uszályok tető cserepeslemez

BÁRKA BOARDAll új napfény tartozékok nem éghető, rovar- és hó beszivárgás, könnyen telepíthető, és a tartósság és hosszú élettartam a kő bevonatú acél tetőfedő rendszer, amely, miközben megakadályozza. Ba

Dalian új napfény épület Material Co., Ltd. egyike a vezető kínai uszály fórumon tető csempe gyártók és beszállítók, és mi is egy professzionális cég és gyári, Üdvözöljük a buy alacsony ár szendvics tető, Hullámos tetőfedő, tető cserép, Srí lanka, lowes fém tetőfedő és nagykereskedelmi olcsó termékek tőlünk.


USZÁLY FÓRUMON Hullámos tetőfedő uszályok cserepeslemez

Minden új napfény tartozékok nem éghető, rovar- és hó beszivárgás, könnyen telepíthető, és a tartósság és hosszú élettartam a kő bevonatú acél tetőfedő rendszer, amely, miközben megakadályozza.


Uszály lapok is díszítő elemek, melyek szerelt a az oromfalak, a ház, a következő a pályán a tető. A táblák vannak szerelve, végig a roofline, eltakarva a tető szerkezeti részletek, és hozzá egy dekoratív hangsúly, ne a madár repül, a tetőszerkezet belülről. Ez a fajta berendezés tető használják számos régiójában a világ, és példa látható építészeti stílusok széles skálájában.

Ezek a dekoratív funkciók is ismertek fly szarufák vagy gable szarufák. Nem szolgálnak, szerkezeti funkcióként az otthoni, hogy egészül ki az otthoni és egyéb díszítő szegélyről épült.


Szín választása Uszály fórumon csempe Hullámos tetőfedő uszályok tető cserepeslemez

Általában ugyanaz-val a tető cserép színét a teljesség.

* Standard szín

(Színek jelennek meg változhat, a képernyőt a tényleges termék. Kérjük, olvassa el a tényleges termék minta elrendelése előtt.)


* Vevő egyedi megoldás

Kérjük, adja meg a termék színes minta elrendelése előtt.Hot Tags: uszály fórumon tetőcserepek, szendvics-tető, Hullámos tetőfedő, tetőcserepek Srí lanka, lowes fém Tetőfedés, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vállalat, Nagyker, vásárlás, olcsó, alacsony ár, termékek
Kapcsolódó termékek
Lépjen kapcsolatba velünk
Address:ADD: NO 9, Hengfeng út, Shishan város, Nanhai zóna, Foshan város, Guangdong tartomány, Kína
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.