call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.
Telefon: +86-757-63228326
E-mailben: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Kő bevonatú acél tetőfedő zsindely

Kő bevonatú acél tetőfedő zsindely

Kő bevonatú acél tetőfedő zsindely alap garancia a nagy szilárdságú és korróziós ellenállás galvalume acél akinek korróziós ellenállása 3 - 6-szor magasabb, mint horganyzott acél; Felületkezelés kavicsok természetes színét vagy színű szervetlen pigment- és víz alapú akril gyanta befejez...

Kő bevonatú acél tetőfedő zsindely

Shingle.jpg

Garancia

Alapja a nagy szilárdság és a korróziós ellenállás galvalume acél akinek korróziós ellenállása 3 - 6-szor magasabb, mint horganyzott acél; Felületkezelés kavicsok természetes színét vagy színű szervetlen pigment- és víz alapú akril gyanta befejez. A termék élettartama valameddig 50 évvel ezelőtt.

 STONE COATED METAL ROOF.png

stong chips metal roofing.jpg

Gépsor

roof  production line.jpg

Csomag

package of stone coated metal roof tile.jpgNewsunlight kő bevonatú fém tetőcserepek GYIK


K: egy acél tető otthonomat forró nyáron?

V: nem egy megfelelő szellőzésű acél tetőfedő rendszer mozog levegő mind között a zsindely és az alapul szolgáló deckas valamint a mozgó levegő nyílások a burkolat alatt. Fűtött levegő elvezetésére keresztül a gerincen lineas hűvösebb levegő készül, eresz levegõ áramoljon a szellõzõkön keresztül engedélyezett. Csökkent energiaszámlák származhat légáramlás a deszkázat fölé és alá.


K: sétálsz, acél tető?

Egy: igen. Néhány körültekintően kell eljárni, míg a gyaloglás a tetőn, de vegye figyelembe, hogy a vízvezeték járni egész a zsindely, a telepítési folyamat során.


K: a kő bevonatú fém tetőcserép zajos?

Egy: nem! A halott légtér kő bevonatú fém tetőfedő testület homok a tető deszkázat, kombinálva a kő bevonat hátszög, még a vihar a külső zaj.


K: a kő bevonatú fém tetőfedő rendszer nehéz?

A: kő bevont tetőcserép igazán könnyű! Beton és agyag tető is nyomhat akár 15 font per négyzetláb! Kő bevont tetőcserép valójában még könnyebb, mint a legtöbb kiváló minőségű aszfalt tető zsindely.


K: a kő fém tetőfedő cserép tartósság?

A: igen, az átlagos élettartama a-fém tető a 17 éves. Aszfalt kérheti újra tetőfedő minden 10 20years, gyakran hamarabb. De egy fém tetőfedő rendszer kínál páratlan tartósság, 2-3-szor hosszabb ideig tartó.


K: mennyi ideig tart a telepíteni acél tetőfedő?

A: általában csak néhány napig. Az épületek tetők cape összetettsége az az elsődleges tényező meghatározásához szükséges idő. Komplex tetők alap tervez több időt igényel.


Hot Tags: kő bevonatú acél tetőfedő zsindely, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vállalat, nagykereskedelem, Venni, olcsó, alacsony ár, termékek
Kapcsolódó termékek
Lépjen kapcsolatba velünk
Address:ADD: NO 9, Hengfeng út, Shishan város, Nanhai zóna, Foshan város, Guangdong tartomány, Kína
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.