call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.
Telefon: +86-757-63228326
E-mailben: eva@newsunlight.net
Products Categorys

Kő bevonatú fém tető / kő színes bevonatú acél Tetőfedő lemezek

Miért válassza az új napfény kő bevonatú fém tető? Egy beruházási fentebb a RestThe kezdeti költsége telepítése egy új napfény kő bevont acél tető lehet több, mint más tetőfedő anyagok.

Dalian új napfény épület Material Co., Ltd. egyike a vezető kínai kő bevonatú fém tetőfedő csempe gyártók és beszállítók, és mi is egy professzionális cég gyári, Üdvözöljük alacsony ára kő tetőcserép, sokoldalú tető, hagyományos tetőcserepet és nagykereskedelmi olcsó termékeket vásárolni tőlünk.


Miért válassza az új napfény kő bevonatú fém tető?


Egy befektetés, a többiek fölé

A kezdeti költségek a beiktatás egy új napfény kő bevont acél tető lehet több, mint más tetőfedő anyagok. Azonban a háztulajdonos mentheti pénzt is jelentős, mert egy új napfény tető lesz az utolsó tető, te valaha is vesz. Egy új napfény kő bevont acél tető egészíti ki a szépséget a haza és a viszonteladási értéket.

"Jó egy életen át" Vs. "Előbb-utóbb"

Az átlagos élettartama nem acél tető körülbelül 15 év. Például aszfalt, vagy az "összetételi" övsömör kérheti újra tetőfedő minden 10-20 év vagy hamarabb! Hasonlítsuk össze, hogy egy új napfény kő bevont acél tető, hogy magában foglalja a garancia, hogy jó az élettartama a tulajdonos (átruházható).

A Kezdőlap A szépség átalakítása

Bármi a stílus, szín, vagy befejezi a jelenlegi tető, ott valószínűleg egy új napfény kő bevont acél tető, hogy meg fogja találni a kinézetét haza. Vajon ön akar a megjelenés-ból egy aszfalt zsindely, agyag cserép, cédrus megráz vagy pala, tudod kiválaszt egy új napfény kő bevont acél tető, hogy fokozza a szépség otthonában.

Hosszú távon erő

Nehéz az élet. Anya természet nehezebb, különösen a nem acél tetőfedő anyagok, amelyek káros ultraibolya sugarait a nap, bővítése és összehúzódása miatt hőmérséklet-változások és a pestissel, most, a nagy hó-pack, a jég és a szél hatásának kitéve telepítésük után azonnal romlani kezd. Egy új napfény kő bevont acél tető, azonban szélsőséges időjárási viszonyoknak, és továbbra is néz ki és megvéd mint új életre.

Csodálatosan hatékony

Van még a gyönyörű színek és a minták egy új napfény kő bevont acél tető, mint ami a szem. Például a világos színű tetők célja, hogy hatékonyan tükrözik a nap melegét, és csökkenti annak szükségességét, hogy az otthoni cool a forró nyári hónapokban. Milyen szép módon, hogy csökkenti a energiaszámlák.

A tartósság állva

Ha hallottál már valaki mondani, hogy egy fém tető nem szabad rálépni, nyilvánvalóan nem beszélnek egy új napfény kő bevont acél tetőt. Mi egyedülálló összefonódó panel kialakítás, horganyzott acél építési és bizonyított telepítési módszer biztosítása egy erős tető rendszer, amely normális körülmények között lehessen rálépni.

Élvezetét becslése

Ha összevetjük a jellegét meghatározza és jót tesz-ból egy új napfény kő bevont acél tető minden mások ellen, majd meglátod, igazán, nincs összehasonlítás. Igen, hogyan határozzák meg mi lesz a befektetési összeg? Először is lépjen velünk kapcsolatba. A tapasztalt szakember lesz az új tető, attól függően, hogy a stílus az új napfény kő bevonatú acél tetőfedő rendszer választja, a tető alakja és a "pitch" vagy fokú lejtőn, és attól, hogy azt szeretné, hogy a meglévő tető bal-ra, vagy szakadt le költségének kiszámításához. Ne feledje, egy új napfény kő bevont acél tető jön-val egy 50 év garancia.


Új napfény tetőfedő igazolása

Új napfény tető garancia

Új napfény tetőfedő rendszerek, Inc. (továbbiakban: "a társaság") ezennel garancia a eredeti fogyasztói vásárló ("tulajdonos"), amely minden új napfény tetőfedő testület ("testület"): (1) továbbra is szabadon, a gyártási hibákra, amelyek káros hatással járnának a teljesítménye a panelek; (2) olyan Meglógások szél sebesség-ban ellenálló valameddig 120 mérföld per óra. és (3) ellenállni jégeső. Abból a célból, ez a garancia, jégeső definíciója a következő: (1) penetráció a jégeső teljesen kövek a panel; vagy (2) repedések és osztja a panel acél hordozó-az ütközési pont körül.


Korlátozását felelősséget e panelek valójában tartalmazó anyaghibától gyártási hibák, amelyek befolyásolják a teljesítmény mértékig, a társaság kell megjavítja vagy kicseréli a hibás panel, feltéve, hogy a társaság felelőssége kell korlátozni a teljes kiadások legfeljebb az adott hibás panel ésszerű pótlási költsége a telepítés után az első 15 évben, és évente csökkenő anyag arányosított alapon csak a fennmaradó 15 év alatt. A cég megpróbálja, hogy cserélje ki a hibás panelek az azonos színnel vagy design. Azonban színváltozatok között gyártott különböző időpontokban panelek fennállhat, és a társaság megszüntetésére vagy változtatni a design egy adott termék profilt. Mindenesetre a társaság fenntartja a jogot, hogy cserélje ki a hibás panel panel hasonló a tervezés és a színt.

Átruházhatóság ez korlátozott garancia átruházhatók az eredeti tulajdonosa a későbbi tulajdonos a termék első telepítés utáni első 5(5) évben feltéve a átvitel információ (ingatlan címe, eredeti tulajdonosa, új tulajdonos) postázzuk a társaság, 30 napon belül a változás a tulajdoni. Értesítés a tulajdonjog-változás kell kell küldeni e-mailben a cég megjegyezte címen.

Figyelem: Új napfény tető garancia TanszékDalian City - Foshan City, Kína

Ez a garancia van, a következő feltételekkel:


  1. Hiba írásbeli értesítést kell küldeni e-mailben a társaság a ' cím beállítva oda lent. A közlemény tartalmaznia kell a nevét és címét, a tulajdonos az állítólagos hibás panel vagy panelek, és le kell írniuk a hiba részletes.


2. a társaság nem tehető felelőssé, és a jelen korlátozott garancia nem vonatkozik, a panelek károkért vagy bármely más tulajdonság bármely okból eltérő anyagok egyedi hibák, vagy a korlátozott garancia meghatározott gyártás kivitelezés. Nem vonatkozik ez a garancia az okok közé tartozik: (1) károk eredő hibák, a mozgás vagy a süllyedés, a szerkezet a tető telepítve; (2) a visszaélésszerű járható eredő a variancia a gyártó utasításai; (3) kár, hogy a panelek okozta bármely alkalmazás takarítási megoldások, festék, bevonatok és módosítások bármilyen; (4) kár, hogy a panelek okozta visszaélés, elhanyagolás, vagy helytelen kezelése során, vagy után bevezetés; (5) által okozott vagy kár a gyártó telepítési utasítások be nem tartása. Egy külön garancia, amely a telepítés panelek számára tehetők elérhetővé a telepítés vállalkozó.


3. Ez a garancia az egyetlen garancia a cég teszi tekintetében az új napfény tető panelek értékesíti. Forgalmazók és szerelők-az új napfény tető panelek nem jogosult-hoz meghosszabbít, vagy bármilyen módon a jelen garancia feltételeinek módosítását.


4. nincs garancia kell alkalmazni minden új napfény tetőfedő testület, módosított, módosított vagy változott design vagy a funkció elhagyása után a gyár, kivéve mikor a megváltoztatását megköveteli a gyártó telepítési utasítások.


(5) a csere minden új napfény tetőfedő testület a társaság által nem terjed ki a garancia, kivéve a törvény által előírt kifejezés.


6. Ez a garancia specifikus jogokat biztosít az eredeti vásárlóra új napfény tető panelek.

Ha bármely rendelkezése e "korlátozott jótállás" birtokában az illetékes bíróság ahhoz, hogy érvénytelennek vagy végrehajthatatlannak bizonyul, a fennmaradó rendelkezések Mindazonáltal továbbra is hatályban tele anélkül, hogy károsodott, vagy bármilyen módon megsemmisített.

Új napfény tető Foshan Subsidery gyár


Q & A

az új napfény TETŐCSEREPEK

Kérdés: Villám vonzza a fém tető?

Válasz: Van feltétlenül nem növekszik annak valószínűsége, hogy az otthoni, hogy belecsap a villám, ha van egy fém tető. Valójában ha lightning strike az új napfény kő bevont acél tető, az energia biztonságosan dissipates egész a tető teljes felületén, és kilép a földbe. Is mert a fém tetőfedő nem gyúlékony vagy éghető,-a ' egy még okosabb választás TETŐFEDÉSEK villám hajlamos és szélsőséges időjárási területeken.


Kérdés: Van egy kő bevonatú acél tetőfedő a zajos tető?

Válasz: Egyáltalán nem! Most hallom ezt: egy új napfény kő bevont acél tető gyakran sokkal csendesebb, mint akár egy aszfalt zsindely tető. Mi egyedi telepítési módszer, amely létrehozza a hangzás, a szépen funkcionális kő bevont felület még a heves esőzések, feltűnő a cserepeslemez nem hangosabb, mint lenne egy nehéz fa shake-tetőn.


Kérdés: Jelent rozsda egy probléma-val egy kő bevonatú acél tetőfedő?

Válasz: nem! Sőt, új napfény kő bevont acél cserepeslemez van gyártott-ból magas minőségű horganyzott acélból, hogy az akril alap bevon van bevonva. Kerámia föld-kő-szemcsék majd beágyazott, mint a bázis kabátot. Végül egy világos akril túlzott máz alkalmazott és sült. Ez biztosítja az otthon egy vágyódik-tartós, tartós és ellenálló a fakulással szemben védelmet egy életre szóló élmény.


Kérdés: Denting van a probléma?

Válasz: Újra, no! Sőt, új napfény kő bevont acél tetők is és állni a pestissel, most, hó terhelés és extrém szélviszonyok olyan szerkezeti vagy kozmetikai károsodás nélkül. Ez az egyik oka, mi időjárásálló garanciát tartalmaz egy 120 m.p.h. szél garancia (egyenlő egy F2 tornádó!) és 2,5 hüvelykes Piroska garancia.

Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van.


Hot Tags: kő bevonatú fém tetőfedő cserép, kő tetőcserép, sokoldalú tető, hagyományos tető cserép, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vállalat, nagykereskedelem, Venni, olcsó, alacsony ár, termékek
Kapcsolódó termékek
Lépjen kapcsolatba velünk
Address:ADD: NO 9, Hengfeng út, Shishan város, Nanhai zóna, Foshan város, Guangdong tartomány, Kína
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.