call us on: +86-757-63228326  E-mail: eva@newsunlight.net  
Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.
Telefon: +86-757-63228326
E-mailben: eva@newsunlight.net
Products Categorys
Színes kő bevont tető zsindely

Színes kő bevont tető zsindely

színes kő bevont tető zsindely csomagok előnyei a NEWSUNLIGHT kő tető új típusú, az energiatakarékosság, a környezetvédelem és a jó megjelenés. Fény: könnyű súly, alacsony-teher, 6kg / nm-es, csak 1/6-a hagyományos csempe, áruszállítás, mentés, csökkentheti a költségeit, a tető és fal. Superior...

színes kő bevont tető zsindely

Bond.jpgKötés típusa
Teljes méret: 1335 mm * 420mm
Kiterjed méret: 1270 mm * 370mm
0.45 mm 0.48 mm vastagság: 0,4 mm
Cserép/m2: 2.08pcs
Súlya/db: 2.8kgs/3.0kgs
Classic - 副本.jpgKlasszikus típusa
Teljes méret: 1335 mm * 420mm
Kiterjed méret: 1270 mm * 370mm
0.45 mm 0.48 mm vastagság: 0,4 mm
Cserép/m2: 2.08pcs
Súlya/db: 2.8kgs/3.0kgs

stong chips metal roofing.jpgaccessories1.pngNew Sunlight factory4.jpg

Csomagokroof tile package.jpg


NEWSUNLIGHT kő tető előnyei

új típusú, az energiatakarékosság, a környezetvédelem és a jó megjelenés.

Fény:könnyű súly, alacsony-teher, 6kg / nm-es, csak 1/6-a hagyományos csempe, áruszállítás, mentés, csökkentheti a költségeit, a tető és fal.

Kiváló Időjárás-ellenállás: Az alap a Alu-cink acél, több réteg magas polimer kezelése védőfóliát. Így már erős fázik, kiolvasztás funkció ellenállás és növeli az élettartamot hatékonyan. Nincs törés, szerződő és curling, magas víz-próba függvény. Acél vagy--Shanghai Bao steel group ígérete számunkra nem törés és szivárgás belül 35years.


Légellenállás: az út határozottan rögzítése a telepítéshez; kap egy nagyobb védelmet a szél átfedés telepítés. Ez lehet elérni 160 km/h szél ellenállás szempont.

Egyszerű telepítés: könnyű-hoz felszerel ez és a gyors sebesség és a hatékonyság. Általában egy nm-es 2,5 darab van szüksége.

Széles körben használják számos: alkalmazkodni minden lejtőn tetőfedő épületek, különösen a nagy lejtőn is. Még nem probléma, a magas épületek biztonságosan használni.

Magas vízálló funkció: Egy darab foglalják el a nagy területen, hogy kevesebb kiváló, a folyamat során az egymást átfedő telepítés és a kis lehetősége a szivárgás. Határozottan rögzítéséről és az egymást átfedő tudományos telepítési módszer garantálja a vízálló funkció újra a jó vízálló függvény
alap-Bao steel magát.

Földrengés-proof: könnyű tetőfedő tetőfedő terheinek csökkentése, csökkenti az első réteg határozottan mozogni és az éles rész az első réteg megváltoztatására. A helyeken fordulnak elő földrengések mindig a könnyű tetőfedő épületek sokkal népszerűbb miatt a nagy földrengés-proof függvény., mint a japán, ha a földrengés történik, általában nincs ember kap fáj, és meghalt.


Osztályú tűzállóság: A cserepek abban az esetben, ha a tűz, megáll a tűz terjedését. NEWSUNLIGHT kő tetőcserepek használja az osztály A tűzálló anyagok előállításához.


Zajcsökkentés: A természetes vulkanikus kő segítségével, ez nem csak növeli a tető cserép jó megjelenés, de is kiegyenlítő hatású esik az eső, amely nagyban csökkenti a zaj

Meleg folyamatosan és hőszigetelés: a levegő réteg tetőszerkezet kombinált counter batten és keresztben batten, hogy több tágas melegen tartani és hőszigetelés.

projects.jpg


Hot Tags: színes kő bevont tető zsindely, Kína, gyártók, szállítók, gyári, vállalat, nagykereskedelem, Venni, olcsó, alacsony ár, termékek
Kapcsolódó termékek
Lépjen kapcsolatba velünk
Address:ADD: NO 9, Hengfeng út, Shishan város, Nanhai zóna, Foshan város, Guangdong tartomány, Kína
Tel: +86-757-63228326  Fax:+ 86-757-63228327
E-mail:eva@newsunlight.net
Copyright © Dalian Új Napfény Építőanyag Co., Ltd.